Akcesoria rajdowe
PROMOCJE!
Buty Alpinestars Radar Buty Alpinestars Radar
Cena: 966,20 zł
Sklepy  »  Akcesoria rajdowe  »  Układ hamulcowy  »  klocki hamulcowe  »  Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)
Szukaj produktów
Produkty wg kategorii
Produkty wg producentów
Partner sklepu
klocki hamulcowe - Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)
Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)

Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)

Cena:
380,00 zł brutto
Kup teraz »

Opis produktu: klocki hamulcowe - Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)
Klocki hamulcowe EBC serii YELLOW STUFF na tylną oś przeznaczone do AUDI V8 z silnikiem 3.6 (UFO Front Discs) o mocy 250 KM produkowanego w latach 88-94. Zacisk Girling / TRW.

EBC Yellowstuff są to klocki hamulcowe których materiał cierny wykonany jest na bazie włókien aramidowych. To zapewnia wysoką skuteczność hamulców zarówno przy niskich jak i wysokich temperaturach występujących podczas wielokrotnych gwałtownych hamowań z wysokich prędkości, na przykład podczas szybkiej jazdy autostradowej lub po torze wyścigowym podczas tzw. 'Track days'. Klocki te nie wymagają rozgrzania, a wysoka temperatura ostrej jazdy tylko wzmaga ich skuteczność. W przypadku najbardziej wymagających kierowców oczekujących dużej siły hamowania, dużej odporności na zjawisko 'fadingu' (zanikania hamowania), dla tych którzy lubią w weekend wybrać się swoim autem na tor wyścigowy a w swoich autach posiadają wyczynowe zaciski 4-, 6- lub 8-tłoczkowe, polecamy zastosowanie klocków serii Yellow Stuff
Podobne do: klocki hamulcowe - Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): AUDI V8 3.6 (UFO Front Discs)
Klocki hamulcowe EBC GREEN STUFF (przód): MERCEDES C-Class (W203) C350 4-Matic
Klocki hamulcowe EBC YELLOW STUFF (tył): BMW 325 2.0 TD (F30)
Klocki hamulcowe EBC BLACK STUFF (tył): TOYOTA Landcruiser 4.2 D (HZJ74)
Klocki hamulcowe EBC GREEN STUFF (przód): FERRARI Mondial 3.2